Novice

.

WEILBURGER Graphics predstavlja nov, vodo odporen lak za impregniranje –  SENOLITH ® 350025

podjetje WEILBURGER Graphics GmbH, predstavlja popolno nov na vodo odporen lak za impregniranje, ki je primeren za fleksotisk tehniko tiska. Za predstavitev lastnosti tega laka je podjetje proizvedlo posebno konstruirano hladilno škatlo s pijačami pivovarne Loscher GmbH & Co. Osnova te štiridelne embalaže iz kartonaže je karton iz zloženke in je opremljen z impregniranim hladilnim koritom in ima prostor za največ 500 g zdrobljenega ledu ali ledene vode. Za optimalno hlajenje je ta hladilna škatla  oblikovana tako, da s pomočjo pokrova, ki se lahko odstrani, nastane več ali manj hermetično zaprt hladilni prostor za hranjene dveh 330 ml steklenic iz programa osvežilnih pijač pivovarne Loscher – CLUB-MATE ter CLUB-MATE COLA.

Tako oblikovan hladilni boks, napolnjen z vodo ali ledom dosega v laboratorijskem preizkusu rezultat, da lahko stoji več kot en teden brez da premoči.

Iskali smo, premaz ki omogoča vodotesnost kartonske embalaže brez uporabe folij, PE in drugih oblog, in je okolju prijazen in primerne za živila. Našli smo rešitev, ki zagotovi s pomočjo posebnega laka za impregniranje funkcijo nepropustnosti. Naše vodilo je bilo da nadomestimo oblogo, ki je v osnovi iz umetnih snovi, ki so okolju neprijazne z lakom, ki je okolju prijazen.

NOVO

SENOLITH  350025 WB IMPREGNACIJSKI  LAK 

Predstavitev  tovarne Weilburger Graphics GmbH 

SENOFLEX ® WB  BELA BARVA 

Kalkulator  za  izračun porabe  laka