Novice

.

+ GRAFIČNI Kalkulator premazov

Uporabite naš kalkulator za izračunate porabe laka za tiskanje.

Upoštevajte, da so to le približne vrednosti, ki temeljijo na standardnih anilox valjih, in rezultati izračuna se lahko razlikujejo od dejanskih potrebnih količin premaza. Upoštevati morate tudi, da rezultat ne upošteva potrebnih količin premaza za kroženje in da je izračun primeren samo za nepigmentirane premaze.

WEILBURGER Graphics predstavlja nov, vodo odporen lak za impregniranje –  SENOLITH ® 350025

podjetje WEILBURGER Graphics GmbH, predstavlja popolno nov na vodo odporen lak za impregniranje, ki je primeren za fleksotisk tehniko tiska. Za predstavitev lastnosti tega laka je podjetje proizvedlo posebno konstruirano hladilno škatlo s pijačami pivovarne Loscher GmbH & Co. Osnova te štiridelne embalaže iz kartonaže je karton iz zloženke in je opremljen z impregniranim hladilnim koritom in ima prostor za največ 500 g zdrobljenega ledu ali ledene vode. Za optimalno hlajenje je ta hladilna škatla  oblikovana tako, da s pomočjo pokrova, ki se lahko odstrani, nastane več ali manj hermetično zaprt hladilni prostor za hranjene dveh 330 ml steklenic iz programa osvežilnih pijač pivovarne Loscher – CLUB-MATE ter CLUB-MATE COLA.

Tako oblikovan hladilni boks, napolnjen z vodo ali ledom dosega v laboratorijskem preizkusu rezultat, da lahko stoji več kot en teden brez da premoči.

Iskali smo, premaz ki omogoča vodotesnost kartonske embalaže brez uporabe folij, PE in drugih oblog, in je okolju prijazen in primerne za živila. Našli smo rešitev, ki zagotovi s pomočjo posebnega laka za impregniranje funkcijo nepropustnosti. Naše vodilo je bilo da nadomestimo oblogo, ki je v osnovi iz umetnih snovi, ki so okolju neprijazne z lakom, ki je okolju prijazen.

NOVO

SENOLITH  350025 WB IMPREGNACIJSKI  LAK 

Predstavitev  tovarne Weilburger Graphics GmbH 

SENOFLEX ® WB  BELA BARVA 

Kalkulator  za  izračun porabe  laka

Laki s haptičnim učinkom podjetja WEILBURGER Graphics GmbH

Študije kažejo, da se potrošniki vse bolj odzivajo na haptične dražljaje v embalaži izdelkov in drugih visokokakovostnih tiskanih izdelkih. Harmonična dodelava poveča uporabo otipnih čutenj tako za izkušnjo blagovne znamke kot za subjektivno vrednost izdelka ter poveča verodostojnost blagovne znamke ter pozornost in motivacijo kupcev za nakup.

Glede na objavljeno študijo o učinkovitosti dodelave tiska in drobnega papirja, ki jo je objavil časopis „Verband Druck und Medien Bayern e. V. ” , ni pomembno, kako, kot smo prej verjeli, kako harmonično in diskretno se dodelava uporablja, ampak le kako močna in opaznan je. Študija uporablja sledenje očesu in elektroencefalogramsko analizo (EEG), ki temelji na posebej zasnovanih vzorcih tiskanja na različne podlage in z različnimi stopnjami dodelave in prihaja do zaključka, da s povečanjem stopnje dodelave in nagovarjanja številnih čutov med testiranimi osebami povečajo se motivacija za nakup pozornosti, verodostojnost in subjektivna vrednost izdelka.

WEILBURGER Graphics GmbH s sedežem v Gerhardshofnu v Franconiji velja za svetovno znanega specialista za lake, flekso črnila in lepila za grafično industrijo in ima zelo široko paleto izdelkov za efektivne in zaključne lake, ki lahko dosežejo vsa čutila. Poleg izdelkov za povsem optične učinke, ki nagovarjajo kupce na večjih razdaljah in bi morali povečati pozornost na POS-u, podjetje ponuja tudi izdelke za haptično dodelavo, ki vplivajo na občutek dotika. Ta zaključna obdelava se odlično obnese med začetnim stikom kupca z izdelkom in po njem ter ga povabi k daljšemu bivanju in igrivi interakciji z izdelkom.

 Laki s haptičnim učinkom in s tem dosegljive površine, od mehkih dolgočasnih do mehkih gladkih, gumijastih, valovitih in kapljičastih do grobih in izredno hrapavih, so zaradi njihovega možnosti še manj znani.

 Grafični izdelki WEILBURGER s haptičnim učinkom so:

  • Mat premazi SENOSOFT ® za flekso tisk, sitotisk in globoki tisk
  • Mat prevleke SENOSOFT ® z žametno gladkimi in gumijastimi haptiki
  • Mat premazi SENOLITH ® WB z rahlo mehkim občutkom
  • Mat premazi SENOLITH ® WB z grobo strukturo (drobni brusni papir) za flekso tisk, sitotisk in globoki tisk
  • Hibridni sistemi, ki proizvajajo različne močne, grobe strukture
  • UV laki SENOLITH ® z valovito strukturo (pomarančna lupina)
  • UV laki SENOLITH ® z močno valovito strukturo (v obliki kapljice)
  • SENOLITH ® UV mat in sijajni laki z grobo strukturo (drobni brusni papir)
  • UV-sistemi SENOLITH ® , ki dajejo grobo strukturo ( odsek in oprijem)
  • UV-laki SENOSCREEN ® z različnimi strukturami (grobi z različnimi velikostmi zrn, mehki, valoviti)

 Za nadaljne podrobne informacije o posameznih izdelkih, navodilih za oblikovanje in obdelavo nas prosimo kontaktirajte.

 

možnosti še manj znani.